Autor Priča sa dušom, najčitanijeg sajta sa životnim pričama, Nenad Blagojević, napisao je knjigu o 50 najlepših mesta u Šumadiji.

Turistički vodič „Najlepša mesta za odmor u Šumadiji“ namenjen je putnicima koji žele samostalno i bez žurbe da upoznaju lepote šumadijskog kraja, da se odmore na selu i nadišu se svežeg vazduha, da probaju domaću hranu, da vide manastire i crkve među brdima i dolinama, ali i da pronađu gradske kutke Aranđelovca i Topole.

U ovom priručniku su i restorani sa najboljim pečenjem, kuće sa bazenom, vinarije, umetnici koji predstavljaju svoj kraj, pešačke staze, istorijska mesta, kao i predlozi lokalaca, koji mogu da vam učine boravak u ovom kraju Srbije upečatljivijim nego što ste očekivali.

Kako u Šumadiji ne treba žuriti, autor je tako putujući kroz Topolu i Aranđelovac odabrao 50 mesta sa dušom u kojima možete provesti vikende ili odmor i naći destinacije kojih nema u turističkim agencijama, a koje nude ono za čim svi žudimo – mir i beg od gradske buke.

Naručivanje knjige

  Knjigu možete poručiti onlajn, uz besplatnu dostavu poštom ili Post ekspresom preko sledećeg linka , telefonom putem broja 061 118 2002 ili kupiti lično po ceni od 770 dinara u:

  • Turističkoj organizaciji Aranđelovca (Knjaza Miloša 289, Aranđelovac);
  • Zadužbini kralja Petra Prvog Karađorđevića u Topoli na Oplencu (crkva i muzeji);
  • Knjižarama Delfi u Beogradu, Gornjem Milanovcu, Jagodini, Kragujevcu, Nišu, Novom Sadu, Somboru, Subotici, Zrenjaninu, Čačku i Šapcu.
  • Pećini Risovači u Aranđelovcu;
  • Suvenirnici „Suveniri“ u Novom Sadu (Dunavska 2)
  • 200 fotografija, full-color, format 12×18 cm, broj strana 120.