Naručivanje knjige „50 najlepših mesta u Šumadiji“

  • 210 fotografija, full-color, format vodiča je 12×18 cm, broj strana 156.

  Više o vodiču

  Vodič „50 najlepših mesta u Šumadiji“ Nenada Blagojevića namenjen je putnicima koji žele samostalno i bez žurbe da upoznaju lepote šumadijskog kraja, da se odmore na selu i nadišu se svežeg vazduha, da probaju domaću hranu, da vide manastire i crkve među brdima i dolinama, ali i da pronađu gradske kutke Aranđelovca, Kragujevca i Topole.

  U ovom priručniku su i restorani sa najboljim pečenjem, kuće sa bazenom, umetnici koji predstavljaju svoj kraj, pešačke staze, istorijska mesta, kao i predlozi lokalaca, koji mogu da vam učine boravak u ovom kraju Srbije upečatljivijim nego što ste očekivali.

  Kako u Šumadiji ne treba žuriti, autor je tako putujući kroz ove tri opštine odabrao 50 mesta sa dušom u kojima možete provesti vikende ili odmor i naći destinacije kojih nema u turističkim agencijama, a koje nude ono za čim svi žudimo – mir i beg od gradske buke.

  Knjigu možete poručiti onlajn preko sledećeg linka ili kupiti lično u:

  • Fortuna marketima u Aranđelovcu
  • Knjižari Dereta u Knez Mihailovoj 46 u Beogradu
  • Turističkoj organizaciji Aranđelovca (Knjaza Miloša 289, Aranđelovac)
  • Turističkoj organizaciji Kragujevca (Dr Zorana Đinđića 11, Kragujevac)
  • Hotelu „Oplenac“ u Topoli

  Više o čaju Šumadijska čajanka

  U ovom paketu dobijate vodič kroz Šumadiju i kesu čajne mešavine lekovitog bilja “Šumadijska čajanka”, čaj prve kategorije opuštajućeg mirisa koji sadrži sve ono što nas podseća na Šumadiju: list ruzmarina, cvet zove, koren sladića i plod šljive. Umiruje, a ne uspavljuje.

  Proizvođač je firma Ivane Čukanović CHI iz Srpske Crnje, a kesa ima 50 grama čaja i specijalnu kašiku – čajšiku, napravljenu od polipropilena, potpuno bezbednog polimera.

  Paket možete kupiti na linku iznad po specijalnoj ceni od 950 dinara sa dostavom i plaćanjem pouzećem kuriru, a ukoliko želite da sami unapred uplatite na račun Priča sa dušom, iznos sa dostavom je 750 dinara, tada šaljemo preporučenom pošiljkom, rok je 5 dana, a naručivanje na ovom linku.