Uslovi korišćenja

Hvala što ste posetili sajt Priče sa dušom. Vaš pristup, kao i korišćenje ovih internet stranica (u daljem tekstu: sajt) podleže ovim uslovima korišćenja i važećim zakonskim propisima koji uređuju ovu oblast. Pristupom i korišćenjem ovog sajta, prihvatate bez ograničenja ove uslove korišćenja.

Vlasništvo sadržaja

Sajt i svi tekstovi, logotipi, grafika, slike, audio materijal, materijal koji je dostupan za download i ostali materijali na ovom sajtu (u daljem tekstu: Sadržaj) vlasništvo su firme Blagojević media doo koja na njih polaže autorska prava ili su na sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Sadržaj je moguće preneti u drugi digitalni medij uz obaveznu objavu izvora članka i slika, i objavu linka ka www.pricesadusom.com u tekstu i na kraju teksta. Potrebno je takođe i potpisati autora fotografija. Članak nije dozvoljeno preneti u štampane medije. Sajt Priče sa dušom preko firme Blagojević media doo zaštitiće svoja autorska prava, svoja prava intelektualne svojine i ostala srodna prava, kao i druga prava, u najvećoj meri dozvoljenoj zakonom, uključujući i krivično gonjenje.

Vaša upotreba sajta

Sadržaj sajta može sadržati netačne podatke ili greške u kodu. Promene na sajtu se mogu napraviti periodično u bilo kom trenutku i bez obaveštenja. Autor sajta ne garantuje da će sajt funkcionisati bez prekida ili grešaka, da će nedostaci biti blagovremeno ispravljani ili da je sajt kompatibilan sa vašim hardverom ili softverom.

Komentari

Komentari, kritike i mišljenja su dobrodošli na sajtu Priče sa dušom.  Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Uredništvo sajta ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca i posetilaca sajta. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove autora sajta Priče sa dušom.

Izuzeće od odgovornosti

Sajt koristite na sopstveni rizik. Sajt Priče sa dušom nije odgovoran za materijalnu ili nematerijalnu štetu, direktnu ili indirektnu koja nastane iz korišćenja ili je u nekoj vezi sa korišćenjem sajta ili njegovog sadržaja.

Linkovi sa sajtovima trećih lica

Sajt može sadržati linkove drugih sajtova ili internet stranica čiji vlasnik ili korisnik nije Blagojević media doo. Takvi linkovi su obezbeđeni isključivo da bi vama pružili što više informacija. Firma Blagojević media doo ne kontroliše i nije odgovorna za rad, sadržaj, politiku privatnosti ili bezbednost ovih sajtova. Blagojević media doo ne kontroliše sadržaj ili proizvode ili usluge dostupne na ovim sajtovima. Ako uspostavite vezu sa takvim sajtovima preko linka na našem sajtu, to činite na sopstveni rizik i bez saglasnosti sajta Priče sa dušom.

Izmena uslova korišćenja

Blagojević media doo može u svakom trenutku izmeniti ove uslove korišćenja tako što će ažurirati ovaj tekst, a vi ćete automatski biti obavezani novim uslovima korišćenja.

Politika privatnosti

Sajt Priče sa dušom čuva privatnost svih posetilaca sajta www.pricesadusom.com (u daljem tekstu: Sajt) i štiti lične podatke posetilaca sajta. Molimo vas da pažljivo pročitate Politiku privatnosti koja sledi kako biste razumeli kako koristimo i štitimo informacije koje nam pružate.

Informacije koje dobijamo od vas

U načelu možete posetiti ovaj sajt bez otkrivanja bilo kakve informacije o sebi. Naši serveri sakupljaju imena domena, ali ne e-mail adrese posetilaca sajta. Na pojedinim delovima našeg sajta možemo zatražiti lične informacije o vama kako bismo vam omogućili ostvarivanje određenih prava, kao što je ostavljanje komentara. Ovo činimo putem upotrebe online formulara i svaki put kada nam pošaljete svoje detalje e-mailom. Informacije koje dobijemo od vas mogu uključivati vaše ime i prezime, adresu, brojeve telefona, faksa ili e-mail adresu. Od vas nikada nećemo tražiti dodatne informacije koje nisu neophodne da biste dobili uslugu koju ste zatražili.

Upotreba sakupljenih informacija

Informacije o imenima domena do kojih dođemo ne koristimo kako bismo vas lično identifikovali, već da bi na osnovu te i drugih informacija izmerili broj poseta sajtu, prosečno vreme provedeno na sajtu, pregledane stranice itd. Ove informacije ćemo koristiti isključivo da bismo izmerili frekvenciju posećivanja našeg sajta i unapredili njegov sadržaj. U slučaju kada od vas zatražimo druge lične informacije, kao što su vaše ime i e-mail adresa, tražićemo vaš pristanak (npr. upotrebom online formulara ili putem e-maila), obavestiti vas o procesu prikupljanja informacija i o tome kako ćemo ih upotrebiti. U slučaju da se predomislite i ne želite da vas kontaktiramo u budućnosti, molimo vas da nas o tome obavestite.

Maloletni korisnici

Ukoliko ste maloletni, neophodno je da dobijete dozvolu svojih roditelja ili staratelja pre nego što nam date informacije o sebi.

Drugi sajtovi

Sajt Priče sa dušom može sadržati linkove za druge sajtove ili internet sajtove koji nisu pod našom kontrolom i koji ne podležu ovoj Politici privatnosti. Ukoliko pristupite drugim sajtovima koristeći date linkove, operateri ovih sajtova mogu tražiti informacije od vas koje će koristiti u skladu sa svojim politikama zaštite privatnosti, koje se mogu razlikovati od naše.

Informacije na ovom sajtu mogu se promeniti bez prethodnog upozorenja. Copyright © 2014-2023 Blagojević media doo. Sva prava zadržana. Blagojević media doo Aranđelovac; Milana Ilić Čiče 36B, Gornja Trešnjevica, 34314 Donja Šatornja;