Kako da se za vaš PROIZVOD PROČUJE od Srbije do Francuske

Poštovani čitaoci,

Ja sam Nenad Blagojević, stručnjak za životne priče i ekspert za frankofoni turizam.

Vlasnik sam i autor najpozitivnijeg medija u Srbiji, sajta Priče sa dušom, koji je do sada videlo dva miliona ljudi, kao i sajta Put oko sveta, koji je dobio nagradu među 50 najboljih sajtova u Srbiji.

Moje usluge su:

NOVINARSKE USLUGE

  1. Usluga pisanja jedinstvene životne priče ili teksta o vašoj kompaniji i proizvodu za milionski auditorijum na sajtu Priče sa dušom
  2. Objava vaše priče na francuskom jeziku i promocija proizvoda na tržištu Francuske preko mog sajta Mes voyages franco-serbes, sa životnim pričama i putopisima sa Balkana i iz frankofonih zemalja www.mesvoyagesfrancoserbes.rs
  3. Usluga pisanja putopisa i promocija destinacije (banje, planine, hoteli, jezera, turističke organizacije) na sajtu Priče sa dušom.

TURISTIČKE USLUGE

  1. Stručno vođenje jedinstvene turističke ture sa dušom u Srbiji na francuskom jeziku (do 4 sata)
  2. Celodnevno i višednevno stručno vođenje jedinstvene turističke ture sa dušom u Srbiji na francuskom jeziku
  3. Kreiranje posebne ture po vašoj želji

KONSULTATIVNE USLUGE

  1. Konsultacije sa mnom „1 na 1“ u domenu turističkih usluga, pokretanja turističke agencije, osmišljavanja tura, rada na specijalizovanim tržištima
  2. Konsultacije sa mnom „1 na 1“ u domenu interneta, pokretanja bloga i promocije na internetu

U Srbiji promovišem frankofoniju i sekretar sam srpske sekcije Udruženja frankofonih novinara iz Pariza.

Vodim ekskluzivne ture za francuske novinare koji u Srbiji snimaju emisije i rade reportaže. Pogledajte neke od njihovih reportaža u prestižnim francuskim magazinima i blogovima: Le Parisien, Trip in wild, La boucle voyageuse. 

Kao diplomirani ekonomista za turizam otvorio sam agenciju Bela trešnja, koja je specijalizovana za frankofona tržišta (Francuska, Kanada, Belgija, Švajcarska, Tunis, Maroko i Alžir). Moju kompletnu biografiju pronađite OVDE.

Direktor sam Medijske kuće Priče sa dušom doo iz Aranđelovca, a neke od klijenata koji su koristili naše usluge kako bi na najbolji način pozicionirali svoj proizvod na internetu videćete ispod ovog teksta.

Dodatne informacije, cenovnik i zakazivanje sastanka možete dobiti putem mejla nenad@pricesadusom.com.

Ukoliko imate ideju da se predstavite na drugačiji način na mojim sajtovima ili želite da kreiram posebnu turističku turu za vas, pišite mi.

Hvala na poverenju,

Pridružite mi se!

Nenad Blagojević

3 komentara

Ostavite odgovor