Pet godina Priča sa dušom: Pogledajte video o mestu na internetu u kojem žive DOBRI LJUDI

Najpozitivniji sajt u Srbiji slavi peti rođendan. Priče sa dušom sam počeo da pišem u novembru 2014. godine. Dao sam otkaz u korporaciji, napravio sajt za 50 evra i verovao u svoj rad i u ovu ideju. Išao sam samo napred, unazad nije imalo smisla.

Pet godina kasnije, priče o vrednim i talentovanim ljudima iz Srbije i regiona svakog meseca pročita oko 100.000 čitalaca, prenese ih oko 30 najčitanijih domaćih portala i televizija, a one tako dopru do milionskog auditorijuma.    

Povodom godišnjice moj tim i ja snimili smo video o tome kako nastaju najlepše životne priče, o ljudima koji na ovom portalu dele svoje preduzetničke i životne uspehe, o misiji ovog projekta i o tome zbog čega je važno istrajati u svojim idejama.

Video je snimljen u produkciji Jovana Nedeljkova (kamera i montaža) na deset lokacija u Aranđelovcu, Gornjoj Trešnjevici i Beogradu.

U ime Medijske kuće Priče sa dušom doo zahvaljujem se junacima Priča sa dušom koji su sa nama podelili svoje ideje, kao i saradnicima i vlasnicima lokacija u kojima smo snimili ovaj video.

Za gledanje ovog video-snimka kliknite na link ispod. Uživajte.

Naziv videa: „Mesto na internetu u kojem žive dobri ljudi“ (2019)

Kamera i produkcija: Jovan Nedeljkov

Scenario: Nenad Blagojević

Audio snimci: Studio Siniše Miloševića

Mesta snimanja: Čajdžinica „Salon de Thé“ (Beograd), Agencija „Bela trešnja“ (Gornja Trešnjevica), Konjički klub Aranđelovac, Eko-hostel Branch (Aranđelovac), Biveta – Specijalna bolnica Bukovička banja, „Zrno Ra“ (Borča), Udruženje „Eko Bag“ (Beograd), Startit centar Beograd, Shabby dream (Zemun).     

4 komentara

Ostavite odgovor