PRIČE SA DUŠOM na 4 TELEVIZIJE

Dok ne počne sezona i dok ne nagrnu turisti iz svih krajeva sveta u Beograd, ja zimujem po televizijama i zanimljivim emisijama. Nekako su svi pozivi od kolega stigli u isto vreme (većina se javila pre Beogradske hronike koja mi je donela milionsku gledanost), što je još jedan dokaz da ništa nije slučajno.

Na narednim snimcima možete pogledati kako sam predstavio svoj sajt na Srpskoj naučnoj televiziji, u emisiji Širom Srbije, kod Tijane Damjanović i na RTV Studentski grad, gde sam po drugi put bio u Diskursu, koji uređuje Aleksa Jovanović. Pozvala me je i moja draga višegodišnja koleginica Jelena Đokić, koja sa svojim snimateljem Neletom širi dobru energiju u youtube emisiji Prepoznavanje, a posetio sam i Muzej Narodnog pozorišta gde je Drina Pešić sa televizije Naša predstavila moj portret u emisiji Portret plus. Sve zajedno, pričao sam čak 83 minuta, čisto da vas upozorim, pa ako imate vremena, kliknite na dole prikazane veze. Hvala svima na pozivima i gledaocima na poverenju.

1 komentar

Lepota je u ocima onoga koji te gleda, te tako I Nenad svojom plemenitom, sirokom, slavskom dusom razlivenom na papiru nam donosi „Price sa dusom“.Jedino onaj ko u sebi nosi lepotu, moze prepoznati i lepotu u drugima i jedino onaj ko ima dusu moze i pisati price sa dusom

Ostavite odgovor