Najluksuzniji smeštaji Srbije, Crne Gore i Hrvatske na poznatom francuskom sajtu: Izdajte vaš apartman i zaradite za putovanje

Zanimljiv i inovativan projekat koji je nastao ove godine u Parizu je vebsajt za rezervaciju luksuznih smeštaja u svim zemljama sveta. Preko www.blueside-home.com turisti će moći da pronađu hotele, kuće i stanove po svom ukusu, a vlasnici apartmana, vila i hotela da ih ponude klijenteli koja već sad uveliko planira putovanja u 2021. godini. 

Apartman „B23“ u Novom Sadu

Prema rečima osnivačice ove platforme Nataše Jovanović, o kojoj su Priče sa dušom već pisale, sve je više zainteresovanih iz Srbije i zemalja Balkana, kako turista, tako i domaćina, pa je ovo prilika da naše sugrađane podsetimo kako da se njihovi smeštajni kapaciteti pojave na BlueSide Home.

Kako je reč o sajtu koji nudi usluge luksuznog smeštaja, samo takve apartmane, hotelske sobe ili privatne vile moguće je prijaviti.

Fotografija svake nekretnine se proverava, a obavezno je da slike budu profesionalne. One koje su napravljene mobilnim telefonom ne mogu biti objavljene.

Vlasnik može pored smeštaja da ponudi gostima i određene konsijerž usluge, kako bi oni uživali sve vreme: od prijema u smeštaj, tokom njihovog boravka, pa do odlaska.

Vila „Suburbia“ u Kaluđerici prostire se na 350 kvadrata i ima 10 spavaćih soba

To može da bude dodatna usluga turističkog vodiča u vidu organizovanja obilaska ili ture vašeg kraja, transfera od aerodroma do smeštaja i natrag, posluge u samom smeštaju i usluga recepcionara, čišćenja stana i slično.

Ko su klijenti platforme BlueSide Home?

domaćini, odnosno vlasnici ili menadžeri luksuznih nekretnina koji žele da zarade iznajmljivanjem svog prostora. Ako imaju više od jednog apartmana ili kuća, oni mogu da naprave spisak, da dodaju sve detalje i sami odrede cenu, detalje o datumima dolaska, odjave i slično.

luksuzni hoteli koji žele da iznajme svoje sobe na BlueSide Home;

nezavisni hoteli;

putnici koji rezervišu dostupne smeštaje koji su navedeni na sajtu. Oni mogu da pretražuju nekretnine na osnovu više kriterijuma, da rezervišu i plate platnim karticama preko portala.

Plaćanje je bezbedno, nema dodatnih, skrivenih troškova, a gosti plaćaju samo smeštaj i dodatne usluge koje su izabrali po želji.

Apartmani „Vujanović“ u Pržnu u Crnoj Gori

U slučaju rezervacije BlueSide Home uzima samo proviziju od 13%, tako da vlasnik unapred može da je uveća za taj iznos i da računa na isti novac koji bi inače dobio za svoj smeštaj.

Komunikacija između vlasnika i gostiju obavlja se preko interfejsa platforme, sve je veoma jednostavno i brzo, a čak ne morate ni da znate jezik vaših gostiju.

Možete, na primer, pisati na vašem jeziku, a sistem će automatski prevoditi vaše poruke, recimo sa srpskog, na engleski, francuski ili drugi maternji jezik vaših klijenata.

„Luksuzna vila“ na Zlatiboru može da primi 12 osoba, ima 4 kupatila i 4 sobe

Ako gost iz Francuske želi da rezerviše luksuzni apartman ili hotel u Srbiji, on može da ga izabere, a zatim da kontaktira vlasnika ili recepciju na svom jeziku (francuskom).

Vlasniku smeštaja će stići prevedena poruka na srpski, a zatim njegov odgovor Francuzu na francuskom.

Čitava komunikacija tako olakšava rad i jednima i drugima. Isti je slučaj sa rezervacijom smeštaja u Crnoj Gori, Hrvatskoj i drugim zemljama Balkana.

Vlasnici takođe mogu da sinhronizuju svoj kalendar sa ponudama na Airbnb i Booking sajtovima kako bi ispred sebe imali sve svoje rezervacije na istom interfejsu.

Apartmani „Terra“ u Rijeci spadaju među najtraženije u ovom hrvatskom gradu

Nataša Jovanović je naglasila da je želela da stvori platformu koja će pružati objedinjene servise kako vlasnicima tako i zakupcima odnosno gostima, na svim teritorijama.

„Bilo gde da se nalazi, svaki vlasnik može da prijavi na LuxTop 360 svoj stan, hotel ili bilo kakvu nekretninu koju gost može preko nas jednostavno da iznajmi. Razlika između Bookinga, Airbnb-ja i nas je ta što mi poslujemo u oblasti usko vezanoj za luksuzni turizam i luksuzni lajf stajl“, objasnila je i dodala da je konsultant njene firme Danny Lambert, bivši direktor prodaje Airbnb-a.

Vila „Suburbia“ ima bazen, a u njoj može spavati 21 osoba

Kako je Srbija je zemlja koja poslednjih godina beleži rast turističkih poseta, a s obzirom na to da je i sama poreklom iz Kragujevca, vlasnica ove platforme rešila da je da listi od tridesetak zemalja koje se nalaze na sajtu, pridruži i zemlju u kojoj je odrasla.

Od ukupno 1.230 nekretnina iz 27 država, koliko se trenutno nalazi u ponudi sajta BlueSide Home, iz Srbije je njih 126, iz Crne Gore 72, a iz Hrvatske 350.

„Valjevska oaza“ sa bazenom idealna je za letnje dane

Ukoliko posedujete luksuzan smeštaj (apartman ili vilu) ili ste menadžer hotela, prijavite se preko ovog linka i postanite deo nove mreže za rezervaciju luksuznih smeštaja u svim zemljama sveta – BlueSide Home.

Informacije i direktna pojašnjenja na srpskom jeziku o ovoj platformi možete dobiti putem broja telefona za zemlje Balkana  +381 69 3330 393. Sajt BlueSide Home pronađite na ovoj adresi.

Tekst: Nenad Blagojević www.pricesadusom.com; Fotografije: BlueSide Home; Napomena: Tekst je moguće preneti u drugi digitalni medij uz obaveznu objavu izvora članka i slika i objavu linka ka sajtu www.pricesadusom.com u tekstu i na kraju teksta. Članak sadrži plasiranje proizvoda i usluga.

Ostavite odgovor