Vinarije, najlepša sela, čuvene kafane i skrivena priroda u novom vodiču autora Priča sa dušom

Nakon dve godine i više od 1.000 prodatih primeraka u dva tiraža, autor Priča sa dušom Nenad Blagojević objavio je dopunjeno izdanje vodiča „Najlepša mesta za odmor u Šumadiji“, sa akcentom na zanimljivim destinacijama u Aranđelovcu i Topoli i tamošnjim selima.

Ovaj vodič je namenjen putnicima koji žele samostalno i bez žurbe da upoznaju lepote šumadijskog kraja, da se odmore na selu i nadišu se svežeg vazduha, da probaju domaću hranu, da vide manastire i crkve među brdima i dolinama, ali i da pronađu gradske kutke.

U vodiču na 120 strana i sa oko 200 fotografija su i restorani sa najboljim pečenjem, vinarije, kuće sa bazenom, umetnici koji predstavljaju svoj kraj, pešačke staze, istorijska mesta, kao i predlozi lokalaca, koji mogu da vam učine boravak u ovom kraju Srbije upečatljivijim nego što ste očekivali.

„Kako u Šumadiji ne treba žuriti, tako sam putujući kroz Topolu i Aranđelovac odabrao 50 mesta sa dušom u kojima možete provesti vikende ili odmor i naći destinacije kojih nema u turističkim agencijama, a koje nude ono za čim svi žudimo – mir i beg od gradske buke“, rekao je Nenad Blagojević.

Vodič se prodaje preko sledećeg linka sa besplatnom isporukom kurirskom službom ili poštom, kao i u Turističkoj organizaciji Aranđelovca i u svim muzejskim objektima na Oplencu u Topoli.

Ostavite odgovor